20 november Albumpresentatie DRU Industriepark

de Boetners 31 mei Albumpresentatie DRU Industriepark

UPDATE! Albumpresentatie album#4 verplaatst naar vrijdag 20 november.

? NIEUWS! ? Zondag 31 mei (eerste Pinksterdag) 20 november staan we voor de derde keer met een eigen show in de DRU! Man, man, man.. Dit wordt er eentje voor in de boeken! ?

Het lijkt een traditie te worden. Bij een nieuw album van de Boetners hoort een grote albumpresentatie in het DRU Poppodium. Ook nu dus weer in 2020! Op zondag 31 mei (eerste Pinksterdag) vrijdag 20 november presenteren de mannen alweer hun vierde(!) album en staan ze voor de derde keer met een eigen show in de DRU. Heavig!

In 2019 nog in het voorprogramma van Normaal in Lochem met 20.000 bezoekers, een ‘’zommer’’-hit op NPO Radio 2 en dan nu weer met een eigen avondvullende clubshow in Ulft. Maak je dus op voor een avond rock ’n roll met nieuwe songs, oude hits, een nieuwe setlist, een nieuw decor, een extra lange show vol special effects en onmundig völ bier! Boetners in de DRU: altijd stampvol en één groot feest! Dit mag je niet missen!

Support-act: TBA

Kaartverkoop is NU gestart! Scoor die tickets op dru-industriepark.nl en tot in de DRU!