de Boetners oldjoarsbericht 2014

2014.. Wat een onmundig mooi joar voor ons! Via dit bericht willen we dan ook alle FB-likers, vrienden, familie, crew en fans bedanken voor een prachtig jaar. Wat gebeurde er ook alweer allemaal in 2014? Hieronder een klein overzichtje..

 

– Giel Beelen 3FM
Op 7 januari 2014 draaide Giel een fragment van ‘Goa Je Met (Noar Mien)’ in zijn ochtendshow.. Geweldig! Henri, nogmaals bedankt!

 

– Release album ‘A-j Moar Schik Hebt’
23 mei 2014 kwam ons eerste album ‘A-j Moar Schik Hebt’ uit. Na hard werken was het album dan eindelijk klaar en hebben we de plaat feestelijk gepresenteerd in een bomvol Grenscafé de Peer in ‘s-Heerenberg!

 

– Live spelen met Alan ‘Gaspiepe’ Gascoigne
Tijdens ons eigen, kleine bescheiden feestje Adje Kratje kwam Gaspiepe langs. Paul van Druten verraste ons met een bezoek van Alan tijdens onze Normaal coverset. Wat een mooie ervaring! Een ex-lid van Normaal met de Boetners op het podium! Dat is helemoal O.H.I.O!

 

–  Open Podium Amphion finale
Spelen in het mooiste theater van Nederland.. Wow! Tijdens de finale van het Open Podium stonden we in de grote zaal van het Amphion. Geweldige zaal, geweldig publiek en een ervaring waar je u tegen zegt!

 

– Gelderse Top 100
En last but not least.. De Gelderse Top 100 van Omroep Gelderland! Dit jaar stonden onze nummers voor het eerst in de lijst en we hebben 2 mooie plekken te pakken! ‘Thuus’ staat op een mooie plek 35 en ‘Goa Je Met (Noar Mien)’ zelfs op plaatst 10.. Nogmaals aan alle stemmers, bedankt!

 

Verder hebben we natuurlijk veel live gespeeld. Om er maar een paar te noemen: Reurpop, Bleekpop, Stadsfeest Doetinchem hoofdpodium en voorprogramma’s van Mooi Wark en Kiek Now Us. Ook zijn we begonnen aan een leuke Kroegentoer langs alle leuke (muziek)cafés. Kortom, een geweldige A-j Moar Schik Hebt Toer in 2014!

 

Wat brengt 2015? Om te beginnen meteen een nieuwe single/video! Aanstaande maandag op 5 januari komt de video van ‘A-j Moar Schik Hebt’ uit! Verder gaan we verder met onze Kroegentoer en vullen we de agenda voor de lente/zomer van 2015.

 

Mensen, bedankt! Tot in 2015! Jhie!

 

Kevin, Koen, Alex, Bram, Roel