De laatste dag van 2013..

2013 was een mooi jaar voor de Boetners. Wie had ooit gedacht dat 4 keerltjes zoveel mooie dingen dit jaar mochten doen?

Na een stilte van iets meer dan een jaar, maakte we op 16 mei bekend de gitaren weer uut de hoezen te halen. Het begon allemaal toch wel weer te kriebelen. ‘Woar is Eric?’ en ‘Siebes Geet Deur’ hadden we ondertussen allemaal al meer dan zat gehoord. Het werd weer tied veur ni-je muziek! 17 mei doken we dan ook de studio in om ‘Noar de Klote’ op te nemen. Dit keer zelfs met een videoclip! Op 25 mei kwam die langverwachte opvolger van ‘Siebes Geet Deur’ dan eindelijk uit. De reacties waren super. Een actie op Facebook zorgde er zelfs voor dat meer dan 20 mensen de video deelde om kans te maken op een gesigneerde appeltaart, ananas of koffiepads. Rico Wochnick was de uiteindelijke winnaar die een gesigneerde appeltaart won.
Door ‘Noar de Klote’ kregen we helemaal weer de smaak te pakken om meer te doen. Kort na de release gingen we meteen de studio weer in om een nieuw nummer te schrijven. De zomer stond voor de deur, we hadden allemaal goeie zin en der zin an. Na intensieve studiotijd werd ‘Goa Je Met (Noar Mien)’ geboren. Op 4 juli zaten we zelfs in Enschede om daar een mooie videoclip op te nemen voor deze zomerhit. 18 juli kwam dan eindelijk die single uit.. De single waardoor we nog meer mooie dingen mochten doen dit jaar.. Op 19 juli werd ‘Goa Je Met (Noar Mien)’ voor het eerst gedraaid op Optimaal FM door Alard Ross! Wat gaaf was dat! Vooral omdat hij bijna elk weekend daarna ook de single draaide! Wow! 19 juli was ook het eerste live optreden van de Boetners ’n band. Samen met Alex Simons en Bram Kruijt hebben we een lekker potje gerockt. Tevens heeft Roel Bolder ons een paar keer mogen versterken dit jaar met zijn trompet. Wat mooi! Door ‘Goa Je Met’ zijn we meerdere malen te gast geweest bij Optimaal FM, de Plat Proat Plaat van de dag geweest bij dat radiostation en zijn we gevraagd voor nog meer optredens. Van het FairFestival in Braamt tot Optimaal FM Live tot Groenlo, Winterswijk en twee mooie kroegen in Doetinchem. Eén van de hoogtepunten was natuurlijk Rock in Bargh 2013. Een goed doel, een volle zaal, lekker publiek en Roel Bolder op trompet. Wat wil je nog meer?

Mensen, allemaal bedankt voor de support, liefde, toeverlaat, mooie reacties en het enthousiasme. Zoals jullie weten gaan we van 2014 een mooi joar maken! Een album, nog meer optredens en wie weet wat nog meer voor moois! Maak er een mooie oldjoars dag van en we zien elkaar zeker terug in het ni-je joar!

de Boetners 2014: A-j Moar Schik Heb

Kevin Raayman & Koen Büttner