Radiouitzending 26-10 OFM + Foto’s RiB!

26 oktober 2013 was een mooie dag voor de Boetners. Een dag met een volle, drukke maar vooral mooie planning. De dag begon met een bezoek aan de studio van Optimaal FM. Daar hebben we Alard Ross en John Hoogland gezelschap gehouden in het programma ‘Van Mo’jn tot Goodgoan’. Het was een enorm gezellig uitzending met aandacht voor Rock in Bargh, ongein, de band in het algemeen en Gerrit Vossers(!held!). Uitzending gemist of wil je het allemaal nog een keer beluisteren? Beluister dan hier de uitzending!

’s Avonds was het dan eindelijk tijd voor Rock in Bargh 2013. Wat hebben we daar enorm naar uitgekeken. De band speelde een spetterende set met als hoogtepunt de bijdrage van Roel Bolder op trompet! Check de video van Goa Je Met en Ring of Fire hier:

De avond is ook vastgelegd door diverse fotografen. Check de foto’s hier!

Op naar de volgende gig! 20 november: Dialectavond Heemkunde Kring Bergh, Barghse Huus te ‘s-Heerenberg. Be there!