Nieuwe data: Rock in Bargh 2013 en meer!

Agenda’s bi-j de hand? Schrief het volgende dan met HOOFDLETTERS op!

DE BOETNERS 26 OKTOBER OP ROCK IN BARGH 2013!!

Jaaaaaa! Met trots maken wij bekend dat de Boetners dit jaar aanwezig zijn op het leukste festival van ‘s-Heerenberg. 26 oktober speelt de band in zaal De Gracht te ‘s-Heerenberg op Rock in Bargh! Entree bedraagt 5 euro en alle opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting Bergh in het Zadel, een actie voor KWF Kankerbestrijding. Jullie komen allemaal toch ook? Dit optreden gaat het tot nu toe grootste en mooiste optreden van de band worden! De band zal ook uitpakken met wat gastmuzikanten en nieuw materiaal. Tot 26 oktober of bij een ander optreden! Check de agenda hieronder! Meer info over deze data volgt snel!

26 oktober 2013 – Rock in Bargh, zaal De Gracht, ‘s-Heerenberg
20 november 2013 – Dialectavond Heemkunde Kring Bergh, Barghse Huus, ‘s-Heerenberg
11 december 2013 – Optimaal FM Live, Ulft
21 december 2013 – RTV Slingeland -Backstage, Winterswijk

PosterWEB