ZONDAG 31 MEI: LIVE-STREAM VANAF 20:00u! ?

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen en we vinden dat we ondertussen wel lang genoeg op de bank hebben gezeten.. Daarom gaan we weer LIVE spelen! Zondag 31 mei, eerste Pinksterdag en de oorspronkelijke datum voor de albumpresentatie in DRU Poppodium, geven we een live optreden bij T3 Live in Doetinchem en gaan we deze show LIVE uitzenden op Facebook (zie verwijzing onder dit bericht)! Met professioneel geluid en beeld. Hoppa! Verwacht een live-set van 60/75 min met alle Boetners klassiekers. Uiteraard zetten we de huidige twee singles van album #4 op de setlist met misschien nog wel meer nieuwe nummers.. ?

De band en organisatie houden zich volledig aan de voorschriften van het RIVM. Veiligheid en gezondheid staat voor iedereen voorop! ?

Duss.. Zondag 31 mei vanaf 20:00u: de Boetners – Corona Live Stream! Zet ’t in ow agenda!

We missen jullie en hopelijk ”zien” we jullie op zondag 31 mei! ?

Kijk hier onder of ga naar www.facebook.com/DeBoetners/live/

#coronalivestream #fuckcorona #album4 #t3live #doetinchem #rocknroll #ndiquen